Botermalse spareribs

om je vingers bij af te likken!

Verse Vlaamse friet

huisgemaakt, gesneden en gebakken

Heerlijke hamburgers

met verse groente en smakelijke sausen

Over ons

Frituur Eethuis De Loewe opende op 12 augustus 2008 EN SLUIT NA 12 JAAR DEFINITIEF HAAR DEURen

Sinds 12 AUGUSTUS 2008 was Oosterhout een gezellig afhaal- en bezorgrestaurantje rijker. Ook was er gelegenheid om ter plekke te genieten van onze heerlijke maaltijden. Kwaliteit, gastvrijheid en hygiëne stonden bij ons hoog in het vaandel. 

Naast verse friet en de beste kwaliteit snacks, serveerden wij, vader Louis en dochter Sabine, heerlijke huisgemaakte gerechten. Het assortiment was zeer uitgebreid. Enkele voorbeelden van de huisgemaakte gerechten zijn de stamppotten, soepen en saté. Ook voor de lekkerste kogelbiefstuk en stoofvlees kon u bij ons terecht. Moeder Josien bracht vol passie de gerechten naar de klanten thuis en bij u aan het bedrijf. 

Helaas hebben wij op 3 april 2020 afscheid moeten nemen van mijn lieve, altijd enthousiaste, hardwerkende vader. Wij, moeder, vader en ik, waren sinds 22 maart alledrie getroffen door het Coronavirus. Mijn vader is na 2 dagen thuis op bed, naar het ziekenhuis gebracht, waar hij meerdere onderzoeken en een Coronatest kreeg. Mijn vader heeft ervoor gekozen om op eigen kracht te vechten voor zijn leven en niet naar de IC te gaan. Helaas was dit een te zware strijd. 

Wij zijn erg verdrietig, maar zijn trots op zijn dappere keuze en zijn strijdlustige karakter! 

ZONDER MIJN VADER GEEN DE LOEWE

Helaas moet ik, als trotse mede-eigenaresse van De Loewe, hierbij mededelen dat wij, mijn moeder en ik, op 3 april hebben besloten om de deuren van onze zaak definitief te sluiten. Zonder mijn vader, zal De Loewe nooit meer hetzelfde zijn. Het valt mij zwaar om op deze manier afscheid te nemen van alle vaste gasten / klanten na 12 jaar. Ik had graag een mooi afscheidsfeestje gegeven, met mijn vader erbij, en zonder de 1,5 meter afstand die we nu moeten houden.  Helaas laten de maatregelen van de overheid dit niet toe. Ik hoop jullie in de toekomst nog eens tegen te komen! Bedankt voor alle mooie herinneringen aan deze mooie tijd! Ook wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons door de jaren heen. En als laatste wil ik jullie bedanken voor alle steun, lieve berichtjes, telefoontjes en condoleances. Dit geeft ons veel kracht! 

BEDANKT LIEVE MENSEN!!!