Heerlijke hamburgers

met verse groente en smakelijke sausen

Botermalse spareribs

om je vingers bij af te likken!

Verse Vlaamse friet

huisgemaakt, gesneden en gebakken

Bezorging

Sinds 2012 hebben wij uw bestellingen via Thuisbezorgd.nl aangenomen. Wij hebben echter besloten het contract met Thuisbezorgd.nl per direct op te zeggen. Dit in verband met de absurd hoge commissie die zij voor deze dienst vragen, te weten 13% over iedere bestelling. Zouden wij met Thuisbezorgd.nl blijven samenwerken, dan waren wij genoodzaakt de bezorgprijzen met grote stappen moeten verhogen. 

Wij hopen hiermee u als klant voldoende te hebben geïnformeerd en op uw begrip te kunnen rekenen.

Telefonische bestellingen voor bezorging, nemen wij natuurlijk wel gewoon aan. Wij kunnen u dan ook beter informeren over de drukte en bezorgtijd. U heeft de mogelijkheid om te pinnen aan de deur. 

Bel 0162 - 743 231 om te bestellen 

U kunt tot 21.00 uur bestellen

De bezorgtijden kunnen bij grote drukte variëren tussen de 45 en 70  minuten. Dit heeft te maken met de diversiteit van het assortiment en de verse bereiding van de gerechten. Al onze producten worden met de grootste zorg bereid! Bij grote bestellingen is het raadzaam tijdig te bestellen.

De Loewe is winnaar van de 'Best Restaurant Award 2017'

Frituur Eethuis De Loewe is winnaar van de BEST RESTAURANTS AWARD 2017 van thuisbezorgd.nl. Deze award wordt toegekend aan bezorgrestaurants die bovengemiddeld hoog scoren op beoordelingen van klanten, over het gehele jaar.